Produkt dnia
Babka Płesznik 100g
Babka Płesznik 100g
5,00 zł 4,98 zł
Wosk zapachowy Jaśmin do podgrzewacza 30g
Wosk zapachowy Jaśmin do podgrzewacza 30g
5,89 zł 4,89 zł
szt.
Wosk zapachowy Wanilia do podgrzewacza 30g
Wosk zapachowy Wanilia do podgrzewacza 30g
5,89 zł 4,89 zł
szt.
Olej Macadamia 50ml
Olej Macadamia 50ml
6,78 zł 6,59 zł
szt.
Olej z pestek moreli 100ml
Olej z pestek moreli 100ml
8,89 zł
szt.
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 5L (29,5zł)
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 5L (29,5zł)
149,50 zł 147,50 zł
szt.
EKO PROBIOTYK 500ml BEZ GLUTENU Chmiel
EKO PROBIOTYK 500ml BEZ GLUTENU Chmiel
29,83 zł 24,64 zł
szt.
Glinka RASSAL (własciwości myjące) 100g
Glinka RASSAL (własciwości myjące) 100g
6,89 zł
Olej Sezamowy 50ml
Olej Sezamowy 50ml
6,99 zł
WĘGLAN SODU - SODA KALCYNOWANA lekka Czysta 5x1kg
WĘGLAN SODU - SODA KALCYNOWANA lekka Czysta 5x1kg
39,35 zł
Wosk pszczeli żółty 5kg (87zł/kg)
Wosk pszczeli żółty 5kg (87zł/kg)
475,00 zł 435,00 zł
szt.
Olej kokosowy nierafinowany 500ml
Olej kokosowy nierafinowany 500ml
17,57 zł
szt.
Tlenek chromu cz.d.a 100g (III)
Tlenek chromu cz.d.a 100g (III)
15,39 zł
szt.
Masło Mango Rafinowane 100g
Masło Mango Rafinowane 100g
11,67 zł 6,65 zł
szt.
Naturalny olejek  Cyprysowy 10ml
Naturalny olejek Cyprysowy 10ml
11,20 zł 10,71 zł
szt.
Oliwa z oliwek Bio 250ml
Oliwa z oliwek Bio 250ml
15,87 zł 13,28 zł
szt.
Olej konopny 500ml
Olej konopny 500ml
41,20 zł 36,00 zł
szt.
BIO sok z aloesu z miąższem 1000ml
BIO sok z aloesu z miąższem 1000ml
25,00 zł 18,95 zł
Nasiona Chia Szałwia Hiszpańska 250g
Nasiona Chia Szałwia Hiszpańska 250g
4,72 zł 4,37 zł
Kwas hialuronowy 3% serum 30ml
Kwas hialuronowy 3% serum 30ml
14,67 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Olej kokosowy nierafinowany 200ml

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 2 - 5 dni
Cena: 9,00 zł 9.00
quantity szt.
Zyskujesz 9 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Olej kokosowy nierafinowany-zapach kokosowy

INCI: cocos nucifera

Niezastąpiony olej zarówno do użycia kosmetycznego jak i spożywczego. Jeden z najlepszych olejów do pielęgnacji włosów i skóry głowy. Prawdziwy dar do wyrobu naturalnego mydła, ze względu na odporność na jełczenie i puszystą pianę jaką nadaje mydłu nawet w twardej wodzie.

Olej kokosowy tężeje w temperaturze poniżej 25°C i ma wtedy kolor biały. W postaci płynnej jest żółtawy.

Stosuje się go:

  • do kremów dla cery suchej, dojrzałej, popękanej i zniszczonej promieniami słonecznymi,
  • do kremów przeciwko dermatozom,
  • do pielegnacji włosów suchych i łamliwych. 
  • do masażu,
  • składnik naturalny mydeł dodawany do 25% do wszystkich olejków. nadaje pianię w mydle.


Olej stężały w temperaturze pokojowej dobrze się rozsmarowuje. Właściwie jak balsam.

Receptury kosmetyczne z olejem kokosowym: TUTAJ

 

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Nowości
Pieprz ziołowy 40g
Pieprz ziołowy 40g
1,75 zł
szt.
Kardamon mielony 30g
Kardamon mielony 30g
3,80 zł
szt.
Witamina K2 mk-7 + D3 120 tabletek
Witamina K2 mk-7 + D3 120 tabletek
28,00 zł
szt.
Amorficzna Ziemia Okrzemkowa 500g
Amorficzna Ziemia Okrzemkowa 500g
43,00 zł
szt.
Kawa Robusta Vietnam Mielona 500g
Kawa Robusta Vietnam Mielona 500g
14,25 zł
szt.
Kawa Robusta Vietnam Mielona 1kg
Kawa Robusta Vietnam Mielona 1kg
25,96 zł
szt.
Kawa Robusta Vietnam Ziarno1kg
Kawa Robusta Vietnam Ziarno1kg
23,85 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl